Ontwerp

Bij iedere opdracht staan de wensen van de klant centraal. Daarbij staan we voor, tijdens en na de bouw voor u klaar. Als hoofdaannemer zijn we de spil in alle werkzaamheden en uw aanspreekpunt. Voor iedere opdracht starten we met een gedegen voorbereiding. Daarbij worden alle afspraken vastgelegd. Zo weet u waar u aan toe bent, duidelijk en makkelijk. Wilt u tijdens de voorbereidingen of de bouw nog iets veranderen, dan spelen we daar flexibel op in.

Tijdens (ver)bouwwerkzaamheden heeft u voortdurend mensen over de vloer. Daarom werken we met een vaste ploeg mensen op een klus. Zo ziet u niet steeds nieuwe gezichten. Daarnaast werken we met vertrouwde leveranciers en onderaannemers. Mensen die we al lang kennen. Die goed werk leveren en betrouwbaar zijn. We zorgen dat alle werkzaamheden goed verlopen, zodat u minimale overlast heeft. Aan het eind van de dag, laten we alles netjes achter en sluiten goed af.

Zodra het werk gereed is, volgt de oplevering. We controleren of alle werkzaamheden goed uitgevoerd zijn, u tevreden bent en dat u terugkijkt op een plezierige bouwperiode.

Bouwen en verbouwen blijft mensenwerk. We werken hard om een goed product te leveren. Heeft u desondanks tijdens de bouw punten waar u niet tevreden over bent? Bespreek het gelijk met de voorman. Hij lost uw probleem graag snel en naar tevredenheid op. Als u heel tevreden bent, dan horen wij dat vanzelfsprekend ook graag.

Interesse?

Vraag onze brochure aan

Lees meer over bouwbedrijf aan de Stegge

Ons laatste nieuws

Bouwbedrijf aan de Stegge BV
Vonderweg 6
7468 DC Enter
Tel: 0547 38 17 74
Fax: 0547 38 40 71

Informatie
Up to date blijven?
Werken bij Bouwbedrijf aan de Stegge