Onze visie

Bouwbedrijf aan de Stegge bouwt huizen in vele stijlen. Voor elk huis dat zij mag bouwen geldt ‘voor het leven’. In een huis van Aan de Stegge voelt u zich veilig en geborgen en u hoeft zich niet af te vragen of uw huis wel het woongenot geeft waar u naar op zoek bent. Bouwbedrijf aan de Stegge bouwt uw woning volgens een speciaal woonconcept, waarbij we u begeleiden vanaf de aankoop van de kavel tot en met het sfeervolle wonen. Kijk rustig rond op onze website en proef de sfeer en ervaar de exclusiviteit en kwaliteit die Bouwbedrijf aan de Stegge u biedt.

Het ontstaan
Bouwbedrijf aan de Stegge is in 1974 ontstaan en richtte zich in het beginsel op de traditionele woningbouw. Het bedrijf van toen is uitgegroeid tot een onderneming dat zich sterk weet te profileren in de multifunctionele markt van zowel traditionele woningbouw als de utiliteitsbouw. In de woningbouw hebben wij als bouwbedrijf aan de Stegge een speciaal woonconcept ontwikkelt, waarbij u vanaf de aankoop van de kavel tot en met het sfeervolle wonen wordt begeleid.

De woningen die gebouwd worden via het woonconcept, stralen exclusiviteit uit. De woningen worden dan ook op een innovatieve manier gerealiseerd, met een zeer hoog detailniveau.Wij als Bouwbedrijf aan de Stegge bieden u een hoge exclusiviteit, maar wel tegen een zeer scherp prijsniveau. Dit alles door het unieke woonconcept en de innovatieve manier van werken. Wanneer u deze site heeft bekeken, nodigen wij u graag uit voor een informeel gesprek, waarbij we u uiteraard graag rondleiden door ons bedrijf.

Interesse?

Vraag onze brochure aan

Lees meer over bouwbedrijf aan de Stegge

Ons laatste nieuws

Bouwbedrijf aan de Stegge BV
Vonderweg 6
7468 DC Enter
Tel: 0547 38 17 74
Fax: 0547 38 40 71

Informatie
Up to date blijven?
Werken bij Bouwbedrijf aan de Stegge