Bouwbedrijf aan de Stegge is een gerenommeerd bouwbedrijf dat zich richt op woningbouw, utiliteitsbouw en diverse projecten. Met een focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid streven wij ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze opdrachtgevers. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een sterke reputatie en een gepassioneerd team van professionals die zich inzetten voor excellentie in elk project.

Functieomschrijving:
Als Projectleider/Werkvoorbereider bij Bouwbedrijf aan de Stegge speel je een cruciale rol in het coördineren en beheren van diverse projecten, utiliteitsbouw en woningbouw. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van projecten vanaf de conceptfase tot aan de oplevering. Door nauw samen te werken met ons team en externe partners, zorg je ervoor dat projecten worden opgeleverd binnen de gestelde deadlines en budgetten, zonder concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid.

Verantwoordelijkheden:
·         Het opstellen en beheren van projectplannen en financiële projectbewaking.
·         Coördineren van alle aspecten van de werkvoorbereiding, inclusief materiaal- en materieelvoorziening, planning van het team en onderaannemers voor diverse projecten.
·         Toezicht houden op de voortgang van het project en proactief problemen identificeren en oplossen om projectdoelstellingen te behalen, rekening houdend met de specifieke vereisten van elk project.
·         Communiceren en samenwerken met interne teams, externe partners en klanten om de verwachtingen te beheren en te overtreffen in woningbouw, utiliteitsbouw en andere projecten.
·         Zorgen voor naleving van alle relevante regelgeving, veiligheidsnormen en kwaliteitsrichtlijnen in verschillende projectomgevingen.

Vereisten:
·         Minimaal een afgeronde opleiding in de bouwkunde of gerelateerd vakgebied en/of gelijkwaardige werk ervaring.
·         Organisatorische en communicatieve vaardigheden, met het vermogen om effectief te multitasken en onder druk te presteren.
·         Sterke technische kennis van bouwprocessen, materialen en technieken.

Wat bieden wij?
·         Een stimulerende en uitdagende werkomgeving waarin jouw vaardigheden en talenten worden gewaardeerd en gestimuleerd.
·         Kansen voor professionele ontwikkeling en groei binnen een toonaangevend bouwbedrijf dat actief is in woningbouw, utiliteitsbouw en andere projecten.
·         Een marktcomform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
·         De mogelijkheid om deel uit te maken van een hecht team van professionals dat zich inzet voor het leveren van kwaliteit in elk project.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je een cruciale rol spelen in het succes van ons bedrijf? Dan nodigen we je uit om te solliciteren en deel uit te maken van het Bouwbedrijf aan de Stegge -team. Bel naar 0547 – 381774 en vraag naar Marc aan de Stegge of stuur jouw sollicitatie naar: info@aandestegge.com . 

Bouwbedrijf aan de Stegge BV
Vonderweg 6
7468 DC Enter
Tel: 0547 38 17 74
Fax: 0547 38 40 71

Informatie
Up to date blijven?
Werken bij Bouwbedrijf aan de Stegge